Margriet de Wilt

Naam:
Taak:
Lid sinds:

Overige informatie:

Margriet de Wilt
Vice-voorzitter
Februari 2016

Mijn naam is Margriet de Wilt (33 jaar) en samen met mijn man Jack ben ik een aantal jaar geleden in de grootste straat van Alem komen wonen. Inmiddels hebben we een zoon Ties van 5 jaar en dochter Maud van 3 jaar.

Voor ik in Alem kwam wonen, kende ik het dorpje wel. Zelf ben ik in Kerkdriel opgegroeid en het gemoedelijk ogende buurdorpje Alem bleek ook echt zo gemoedelijk als ik had verwacht. Jong en oud; alles woont, werkt, feest en leeft hier op goede voet met elkaar. Laten we dat vooral zo houden en daarom ben ik ook tot de dorpsraad toegetreden.

Dat het hier leefbaar is, kunnen we volgens mij wel stellen. Maar om dat veilig te stellen voor de toekomst is denk ik de kunst. Benader me gerust met jullie idee├źn!