Eén dorpsagenda

Alem is, hoe klein ook, een erg leefbaar dorp met een bloeiend verenigingsleven en tal van activiteiten en evenementen gedurende het jaar. Daar kan men trots op zijn. Om al deze evenementen in kaart te brengen, is het goed om één agenda te hebben voor het hele dorp. Dankzij het initiatief van Peter van Boxtel (JZ) en in samenwerking met de dorpsraad, is er een aanzet gemaakt voor de dorpsagenda. Deze staat inmiddels live op: http://www.dorpsraadalem.nl/events/ .

Het doel van deze dorpsagenda is tweeledig. Enerzijds geeft het inzicht in wat er te doen is in het dorp en kan het je op leuke ideeën brengen om deel te nemen aan activiteiten. Anderzijds zou het mooi zijn om geen grote evenementen tegelijkertijd te organiseren. Voor je wat organiseert, kun je voortaan de dorpsagenda raadplegen.

De agenda wordt zoveel mogelijk up to date gehouden en daarbij hebben we de hulp van verenigingen, stichtingen en andere organiserende partijen van evenementen in Alem nodig. Geregeld zullen we hier proactief naar vragen, maar nuttige aanpassingen en aanvullingen op de agenda zijn altijd welkom. Deze input mag naar info@dorpsraadalem.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.