Olaf Steenbekkers

Olaf Steenbekkers
Bestuurslid
Februari 2019

Ik ben Olaf Steenbekkers en officieel geboren in Den Bosch, maar een absoluut Alems hart. Ik woon hier inmiddels al 27 jaar en zou eigenlijk niet anders meer willen. Dan moeten er uiteraard wel de mogelijkheden zijn om voor mij als ‘nieuwe generatie’ woningzoekenden een interessante woning in Alem te vinden.

Dat is dan ook 1 van de redenen dat ik ervoor gekozen heb om op de interessante uitnodiging van de dorpsraad in te gaan. Ik zet me er graag met alle andere leden van de raad voor in om Alem nóg een stukje interessanter te maken voor mijn leeftijdsgenoten en toekomstige woningzoekenden. Ik kijk er naar uit om Alem als leefomgeving mooi en levendig te houden door ons op allerlei manieren in te zetten voor het dorp als dorpsraad zijnde.

Ik ben verder nog actief als Leider van het 3e elftal van VV Alem, waar ik soms nog wel eens zelf wat wedstrijden van meepak. Ik vind het dan ook belangrijk dat Alem blijft voortbestaan met haar verenigingen. Zodat ook de volgende generaties hun vrije tijd op een leuke, actieve manier kunnen blijven benutten.