Lian van Boxtel

Lian van Boxtel-van Zeelst
Januari 2011

Ik ben geboren in Ammerzoden en woon nu al 29 jaar in Alem. Getrouwd met Jos van Boxtel en trotse ouders van drie dochters.
In het dagelijkse leven ben ik huisvrouw en enkele dagen werkzaam als leerkracht op de St. Odradaschool in Alem.

Vergeleken met Ammerzoden is Alem een klein pittoresk dorpje gelegen aan de Maas waar de mensen gemoedelijk zijn en niet al te veel wensen hebben. Maar de laatste jaren zijn er wat zorgen onder de bevolking. Een aantal voorzieningen is al weg en de vergrijzing neemt toe.

We proberen de leefbaarheid zo goed mogelijk in stand te houden. Daarbij hebben we de vele vrijwilligers die Alem telt heel hard nodig. Woningbouw is onze grootste prioriteit.
Ik zit al vanaf de oprichting in de Dorpsraad. Vele mooie dingen hebben we al bereikt.

Ik sta open voor nieuwe initiatieven en ga er ook voor. Het onderhouden van goede contacten is belangrijk. Dan weet je ook wat er leeft onder de bevolking. Naast de Dorpsraad ben ik ook betrokken bij diverse werkgroepen: werkgroep gezinsvieringen Alem, werkgroep Drielse missionarissen (namens Alem) en Toneelvereniging ‘De Smaokmaokers’ in Ammerzoden.