Jeroen van Heel

Jeroen van Heel
Bestuurslid
Februari 2017

Mijn naam is Jeroen van Heel en ik ben geboren op 5 december 1974. Reeds bij de oprichting van Stichting Dorpsraad Alem ben ik gepolst voor eventuele zitting in het bestuur en tijdens de daaropvolgende verkiezing ben ik daadwerkelijk verkozen tot bestuurslid.

Volgens het opgesteld schema van aftreden heb ik het bestuur tijdens de AV 2015 weer moeten verlaten ten faveure van een andere kandidaat. Toen ik begin 2017 wederom gepolst werd, hoefde ik niet lang na te denken en zodoende tijdens de AV 2017 wederom verkozen tot bestuurslid.

Belangrijkste drijfveren zijn behoud van de leefbaarheid op een hoog niveau. Verder om de doelstelling uit het 1e dorpsplan te bewerkstelligen en een vervolg te geven middels een nieuw op te stellen dorpsplan. Alem moet een prachtige en dynamische (verenigingen/activiteiten) plek blijven om te wonen. Verder optreden tegen eventuele bedreigingen m.b.t. voornoemde zaken.

Al vanaf zeer jonge leeftijd lid van de vele verenigingen en ook bestuursfuncties vervuld. Momenteel actief lid van BBBand, Comm. Carnaval Alem en Alemse Rakkers, lid van HSV de Alver, (elftal)leider JO7 (mini’s) en steunend lid VV Alem, bestuurslid St. Dorpsraad Alem, oudervertegenwoordiger GMR (basisschool) en samen met Marion Wisse-van Alphen vorm ik de communiegroep Alem/Rossum.

Werkzaam als projectmanager/adviseur bij een milieuadviesbureau (Milon bv te Schijndel) en eigenaar van Van Heel Milieuconsult. Hobby’s zijn o.a. muziek maken/luisteren, vissen, voetbal, oldtimers (eigenaar Ford Capri). Kan genieten van documentaires, films, lekker eten en een goed boek.